FOTO! Percheziție domiciliară la Botoșani. Un tânăr și concubina sa, reținuți pentru șantaj, lovire și proxenetism

politia, mascati, stiri, botosani, perchezitiiPolițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis, luni, 20 martie, ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a două persoane, din municipiul Botoșani, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de șantaj, proxenetism și lovire sau alte violențe, a declarat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări, a reieșit faptul că din luna noiembrie 2022 și până în prezent, un tânăr, de 31 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către concubina sa, de 25 de ani și ar fi beneficiat de foloase materiale de pe urma acestei activități.

De asemenea, cei doi, ar fi șantajat și agresat un bărbat, de 48 de ani, în momentul în care au existat neînțelegeri între aceștia, privind serviciile pe care le oferea femeia.

La data de 20 martie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza, printre care bani, o armă și o substanță vegetală, susceptibilă a fi marijuana”, a preciza Nenișcu

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, în urma activităților desfășurate, 20 de persoane au fost conduse la sediul poliției cu mandate de aducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *