De ce majoritatea cazinourilor au un design aparte?

Distracția într-un cazinou terestru a evoluat de la un deceniu la altul. În vremurile de început ale cazinourilor, acestea ofereau inclusiv săli de teatru ori de concerte.

Ulterior, pe măsură ce Las Vegas a căpătat tot mai multă popularitate, unele cazinouri au devenit asemănătoare unor labirinturi. Iar în prezent cele mai noi cazinouri au o arhitectură impozantă, cu sculpturi și candelabre și reprezintă mult mai mult decât un loc în care să mergi să te distrezi la poker, ruletă, blackjack, baccarat, sloturi sau alte jocuri. Poți socializa, poți mânca bine și poți consuma băuturi fine. În prezent, a merge într-un cazinou este așadar o adevărată experiență.

Adevărul este că un cazinou nu trebuie să întrunească doar condițiile pentru a satisface nevoile unei categorii de oameni. Sunt unii oameni care vin la cazino doar pentru o experiență de scurtă durată, pentru a se juca la sloturi, alții își doresc ceva mai multă intimitate deoarece vor să practice un joc de masă pe sume mai mari, în timp ce unii vin pentru o experiență totală, care să includă și posibilitatea de a mânca.

Pe de altă parte, când vine vorba despre un casino online se pune accent pe dezvoltarea unei interfețe intuitive, simple și atractive. Cei care dezvoltă paginile cazinourilor online vor ca utilizatorii să beneficieze de jocurile preferate cât mai rapid, în așa fel încât să aibă o experiență plăcută. Totul este mai simplu și, cu ajutorul inteligenței artificiale, se fac și recomandări potrivite pentru utilizatori. Iar după cum spuneam, când vine vorba despre un cazinou terestru, lucrurile sunt ceva mai complicate.

Cazinourile încearcă să fie atractive pentru otice tip de jucător

Cazinourile terestre identifică trei categorii de clienți principali: jucătorii care nu vor să se distreze la sloturi, ci doar la jocuri de masă, cei ocazionali care trec prin fața cazinoului și apreciază în special sloturile și distracția rapidă, dar și oaspeții hotelului în care se află cazinoul respectiv (în cazul în care acesta este situat într-un cazinou).

Așadar, cazinoul trebuie să „funcționeze” pentru toți acești jucători. Tocmai din acest motiv sunt mai multe moduri în care poți ajunge la mesele preferate, iar unele zone sunt evitate. Cei care concep designul cazinourilor se asigură că toată lumea se poate distra cât mai rapid.

În general, la intrarea într-un cazinou sunt amplasate sloturile cu jackpot, care oferă câștiguri mai mari. În jurul lor se adună de obicei mulți oameni care apreciază adrenalina pe care astfel de jocuri o generează. Sunt zone în care e multă forfotă și agitație de obicei, motiv pentru care și zgomotul ambiental este aparte. Per total, este o zonă animată din fiecare cazinou. Zonele în care se joacă partidele de poker pe sume mai mari sunt de obicei amplasate în zone mai liniștite, pentru ca jucătorii să se poată concentra.

Cazinourile au devenit o experiență totală

Începând cu anii ’90 și la începutul anilor 2000, designul cazinourilor a căpătat forma unui cazinou. Într-o perioadă în care Las Vegas a inaugurat noi locuri de distracție, multe dintre acestea au beneficiat de forma unui labirint la interior. Cazinourile au dorit să le ofere oamenilor cât mai multe posibilități de a se distra, astfel că în interior aparatele au început să nu mai fie amplasate în linie dreaptă, ci circular. Pe pereți nu există ceasuri, în așa fel încât să nu existe presiunea timpului.

Cazinourile lansate în ultimul deceniu au schimbat însă percepția, iar designul lor a fost modificat și el considerabil. Dacă în trecut la intrarea într-un cazinou vedeai multe aparate de sloturi cu jackpot-uri impresionante, lucrurile s-au mai schimbat.

Spre exemplu, în Bellagio și Wynn ești întâmpinat de locuri mai aerisite cu tavane înalte. Spre exemplu, tavanul este cu adevărat impresionant la Wynn, iar mulți îl consideră o operă de artă. Iar în cazinouri au fost amplasate multe sculpturi. Acest lucru arată că, pe zi ce trece, cazinourile devin tot mai mult o adevărată experiență. Oamenii nu mai pleacă de acasă cu gândul să câștige, ci să aibă parte de o experiență aparte, inedită și distractivă.

Pentru a le oferi un pachet distractiv cât mai complet, unele cazinouri le oferă clienților inclusiv mâncare bine aleasă și băuturi fine. Tocmai pentru a-i face să simtă că o astfel de experiență merită. În plus, pentru ca experiența să fie cât mai relaxantă, cazinourile acordă atenție fiecărui detaliu.

Din acest motiv, scaunele sunt foarte confortabile. Unii jucători pot sta la masă chiar și câteva ore, iar cazinourile vor să se asigure că au tot confortul necesar. La aceste lucruri se adaugă, desigur, și socializarea, un factor foarte important pentru cei care vizitează cazinourile terestre.

 

 

 

One thought on “De ce majoritatea cazinourilor au un design aparte?

  1. Atractive pentru politicenii care au furat din banul public iar acum il joaca la ruleta … dar si bolnavii care sunt dependenti ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *