Ce își dorește Flavius Stoican de la FC Botoșani în play-out-ul Superligii

FC Botoșani a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0. Cele două echipe s-au duelat în prima etapă a play-out-ului din Superligă. FC Botoșani a reușit să obțină trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce Sebastian Mailat a înscris în finalul meciului.

Flavius Stoican, antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit după meci și a evidențiat faptul că speră ca formația pe care o dirijează să câștige toate meciurile de acasă din play-out.

„Un meci destul de închis, care se putea decide doar printr-o execuție specială, cum a fost cea a lui Mailat. Chiar dacă nu a avut alte realizări, el este un jucător care face corect ambele faze, dar să nu uităm că este un jucător care marchează, care poate face diferența în momentele dificile.

Să nu-l uităm pe Dragu, care în unele momente poate să deblocheze apărarea adversă. Roman a avut execuții foarte bune atunci când l-am folosit. Importat e să fim realiști, azi chiar a fost un meci de muncă, meci care a așteptat o greșeală și greșeala a venit de partea lor și o execuție a lui Sebi Mailat.

Sunt foarte importante aceste puncte pentru că avem ambiția noastră, am văzut cam cine sunt favoritele în acest play-out și e important să credem în forțele noastre și, cu ajutorul publicului în momentele dificile, să reușim să câștigăm fiecare meci de acasă cel puțin”, a spus Flavius Stoican după meci.

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 1-0

După 89 de minute tăcute, gazdele au reușit să smulgă trei puncte importante din confruntarea cu Chindia, grație reușitei lui Sebastian Mailat în ultimul minut regulamentar de joc (90′).

FC Botoșani îi mai învinseseră pe oaspeți și în sezonul regulat, tot acasă. Atunci, clubul patronat de Valeriu Iftime se impuseseră cu 3-2. În retur, la Târgoviște, echipele au împărțit punctele după un 2-2, potrivit sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com