A fost găsită! Unde era Anamaria, fata din Botoșani căutată în întreaga țară

Anamaria Boca, fata de 15 ani, din județul Botoșani, care a fost dată dispărută, a fost găsită, potrivit unui anunț făcut, duminică, de polițiștii din Botoșani. Ea a fost găsită în București.

„Minora a fost identificată de către polițiști, în municipiul București. Aceasta a fost încredințată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului București. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care minora a părăsit domiciliul”, precizează polițiștii.

Părinții ei au văzut-o ultima dată pe tânăra din Botoșani duminică, când le-a arătat hainele pe care voia să le poarte la școală următoarea zi. Tatăl ei a mărturisit că înainte să plece, în familia lor nu a existat vreun moment tensionat sau o ceartă care să o împingă să facă acest gest.

A dispărut pe 12 martie

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din comuna Corni a părăsit în mod voluntar domiciliul, in seara zilei de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, era apelul polițiștilor.

Mama: Am sesizat că ar fi plecat un bagaj

Mama fetei  spunea ar fi plecat cu un bagaj, după ce fratele ei i-a spus că i se pare că stă prea mult la toaleta din curte. Familia și-a dat seama că Ana Maria a dispărut după ce au strigat-o în curte, însă nu a mai răspuns.

”Am sesizat că ar fi plecat cu un bagaj, după ce băiatul a spus că stă prea mult la toaletă. El a crezut că este cu noi în cameră. A ieșit afară să o strige și nu a mai răspuns. Am văzut că fata nu mai este și am sunat la 112. La poliție ne-a explicat dacă a luat lucruri cu ea, iar apoi ne-am dat seama că îi lipsesc haine, ne lipsesc din bani și buletinul ei. Eu presupun că a luat undeva la 200 lei. Cu o zi înainte, sâmbătă, a fost mai abătută, a fost mai mult cu telefonul în mână. Nu ne-am gândit. Ea de fel este mai moale., a declarat mama fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *