FOTO Bebelușul unei familii din Botoșani, salvat de la moarte de un echipaj de ambulanță. „40 de minute cu o multitudine de trăiri”

Bebelușul unei familii din județul Botoșani a fost salvat de la moarte de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani. Cadrele medicale au fost solicitate, vineri, în localitatea Manoleasa, după ce o femeie de 31 de ani a sunat la 112 și a anunțat că naște, sarcina fiind la termen. O ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Ripiceni a ajuns imediat la locuința femeii și aceasta a fost ajutată să aducă pe lume un bebeluș.

Din păcate, acesta nu respira. Cadrele medicale l-au conectat la aparatura din ambulanță și au făcut totul pentru a-l salva. Astfel că micuțul Eduard și-a revenit. Alături de mămică, el a fost transportat la maternitate pentru mai multe investigații.

40 de minute cu o multitudine de trăiri: furie, frică, fericire, empatie, mulțumire, lacrimi de tristețe, apoi de fericire! Toate acestea au avut un rezultat-venirea pe lume a unui pui de om nevinovat! Eduard. Mii de mulțumiri echipei de asistenți medicali de la Serviciul de Ambulanță Ripiceni-Loredana Dana si Ovidiu! Împreună am trăit toate aceste emoții! Poate pentru unii nu e nimic, dar pentru noi, atunci, a fost totul-o viață!”, a spus șeful SJA Botoșani, Eduard Gurău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *