“Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”. Ultimul sms trimis de Cristian fostei sale soţii înainte de a intra în viteză într-un TIR

Un divorţ, o poveste de iubire tumultoasă, un copil abandonat. Este pe scurt ceea ce a trăit Cristian în ultimii ani. Nu s-a împăcat cu gândul alegerilor făcute. În urmă cu un an, scria un mesaj de rămas bun pentru fiul său, Ştefi. Îşi cerea iertare că nu a fost un tată bun, dar că va avea grijă de el de undeva din ceruri. Toată lumea a intrat în panică atunci când au citit mesajul directorului de şcoală din Tecuci şi s-au mobilizat în căutarea sa. Ulterior, el a revenit şi a mărturisit că i-a fost spart contul şi altcineva a postat în numele său, scrie Observatornews.ro.

Dar a fost doar o amânare. Vineri, în jurul orei 18.00, Cristian a ales moartea şi a intrat în viteză într-un TIR care venea din sens opus, pe Drumul Morţii, E 85, la intersecţia Ciorani cu Pufești, informează reporterul Observator Adrian Obreja. Şi-a premeditat moartea, după cum arată ultimul mesaj pe care i l-a trimis fostei sale soţii şi mamei copilului său.

„Când vei citi acest mesaj…nu voi mai fi…vei afla că am făcut accident cu un TIR…Asta trebuie să ştie Ştefi de acum încolo…tati e un înger care îi va veghea de sus….Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva….nu m-am împăcat niciodată cu asta….ultimii 2 ani au fost groaznici ….fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă…fără o familie …da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat …ţi-am lăsat toţi banii meransferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru Ştefi…să nu ştie nimeni….atât mai am…să te desurci o perioadă cu Ştefi…nu am fost un tată bun pentru Ştefi în ultimii 2 ani…merita un om care să îi fie alături zi de zi…am pierdut multe momente când puteam fi lângă el…am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine…el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta…ai grijă de puiul nostru…am încredere în Cosmin că va fi lângă voi…te iubesc Ştefi. Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui Ştefi pensie de urmaş”.

Dintre fiarele contorsionate, Cristian a fost scos fără viaţă. Pentru el a fost un ultim rămas bun şi restul doar întuneric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *