Se întâmplă la Botoşani! Un bărbat, grav bolnav, dus cu ambulanţa la spital, a plecat de la Urgenţe pentru că a aşteptat prea mult

Un caz mai puțin obișnuit s-a întâmplat zilele trecute la Botoșani. Un bărbat, grav bolnav, care a fost dus cu ambulanţa la spital, a plecat de la Urgenţe pentru că a aşteptat prea mult. Este vorba de un bărbat de 63 de ani, care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Mavromati cu suspiciune de accident vascular cerebral.

Botoșăneanul este cel care a sunat la ambulanță pentru a fi transportat la spital, însă, după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe și a fost deranjat că a stat prea mult, a ieșit din unitatea medicală și a plecat.

Cadrele medicale au sunat la Poliție și au cerut ajutor, de teamă că, date fiind afecțiunile pe care le-ar fi avut, ar fi putut să i se întâmple ceva rău pe stradă.

Botoșăneanul a fost identificat în localitatea sa de domiciliu, Unțeni.

Fată trimisă acasă de la Spitalul de Copii Botoșani pe motiv că nu are nimic, diagnosticată cu apendicită acută câteva ore mai târziu. „O doamnă “doctor” plictisită, probabil proaspăt trezită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *