Ce este atât de special la laptop-urile Asus Zenbook?

Sunt multe laptopuri cu scoruri bune atunci când vine vorba despre laptopuri pentru gaming sau laptopuri pentru persoanele care lucrează în industriile creative. Deci dacă sunteți în căutarea unui laptop fantastic cu un design și caracteristici premium, Asus Zenbook este cel potrivit. Oferă o combinație fantastică de performanță, un afișaj uimitor și un design curat, ușor de transportat, care îl face și foarte ușor de recomandat.

Asus este una dintre cele mai bune mărci de laptop-uri de pe piață, la ora actuală. Cunoscut pentru gama sa largă de laptop-uri inovatoare, poți găsi cu ușurință un model Asus care se potrivească nevoilor tale. Indiferent dacă ești în căutarea unui laptop cu memorie bună, durabil și solid sau dacă optezi pentru ceva extrem de ușor de transportat sau a vrei un laptop cu un afișaj superb, îți vine sau nu să crezi, dar Asus acoperă toate acest spectu.

Așadar, pentru a face căutarea unui laptop cât mai ușoară posibil, am pregătit o listă cu cele mai bune caracteristici pe care Asus le are de oferit. Dacă vei citi până la final, sperăm să îți fie de ajutor recomandările noastre pentru cel mai bun display, cel mai bun Asus gaming laptop și să poți lua o decizie informată.

Asus face o gamă fantastică de laptopuri, de la notebook-uri ultraportabile până la aparate de jocuri hibride. Dar care este cel mai bun laptop Asus pentru tine? Dacă laptopul merge cu cu tine peste tot, în fiecare zi, probabil ca una dintre cele mai importante carcateristici pe care o cauți este portabilitatea. În acest caz, Asus ZenBook este o alegere potrivită. Este subțire și ușor, mai ales dacă mergi pe modelul de 13 inch. Cu o greutate atât de mică, este foarte posibil să nu realizezi că ai un laptop cu tine. De asemenea, este important de menționat bateria foarte bună pe care o au aceste laptopuri. Vei observa că după o zi întreaga de lucru, bateria încă rezistă eroic, ceea ce îl face perfect atât pentru gaming, cât și pentru programe de editare video.

În cazul în care pentru tine este mai importantă flexibilitatea laptopului, care să funcționeze și ca tabletă, atunci probabil că versiunea Flip este exact ce ai nevoie. Acest laptop este un 2-în-1 pe care îl poți folosi atât ca laptop, cât și ca tabletă. ZenBook Flip are o tastatură care se poate roti în jurul ecranului tactil, pe când celelalte versiuni de ZenBook au mult mai puțină flexibilitate. Nu toate laptopurile au ecranul atât de flexibil, încât să se îndoaie înapoi atât de mult și asta este de foarte mare ajutor, mai ales atunci când ținem laptopul în poală, de exemplu.

Un alt avantaj ar fi că Asus ZenBook este confecționat din materiale de înaltă calitate. Carcasa este din metal, se simte solidă și conferă ideea de duritate și durabilitate. ZenBook-ul are, de asemenea, o tastatură calitativă, care nu se deteriorează atât de ușor, chiar dacă o solicitați zilnic, iar balamaua este foarte importantă, deoarece este rigidă și funcționează rezistă foarte bine testului timpului.

Nu ar trebui să uităm să menționăm despre cât de compatibil este pentru munca la birou. Există două tipuri de ZenBook care rulează pe Windows 10 Pro, iar acest sistem de operare oferă avantaje pentru munca de birou, deoarece puteți stoca fișiere criptate acolo și vă puteți conecta cu ușurință la un alt computer de la distanță. Totodată, ZenBook-urile sunt plăcute de dus la întâlniri de afaceri datorită construcției lor robuste și dimensiunilor compacte.

Multe articole compară Asus Zenbook cu Macbook-urile celor de la Apple și o fac pe bună dreptate. MacBook-ul este în principal despre design și acesta ar fi singurul palier pe care lapopurile de la Asus poate nu au un răspuns la fel de atractiv. Totuși, cu finisajul din metal periat și liniile curate, ZenBook arată în continuare foarte bine și reprezintă, în final, o opțiune relevantă pentru oricine își dorește un laptop cu un design cochet, dar nu vrea să lucreze cu un sistem de operare Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *