Licitație pentru lucrări de peste 20 de milioane de lei lansată pentru o secție de spital din Botoșani

O licitație pentru lucrări de peste 20 de milioane de lei a fost lansată pentru o secție de spital din Botoșani. Compania Națională de Investiții (CNI) a deschis procedura de achiziție publică pentru desemnarea unui constructor pentru obiectivul de investitii “Modernizare și extindere Secția de Oncologie, str. Marchian, nr. 11, mun. Botoșani, jud. Botoșani”.

Lucrările de modernizare au în vedere redimensionarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de gaze medicinale pentru tot corpul de clădire, recompartimentarea întregii clădiri după legislația în vigoare și asigurarea dotărilor necesare pentru Secția de Oncologie.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 20.987.109,33 lei fără TVA. Firmele de construcții pot depune oferte pentru aceast lucrarea până pe data de 30 martie 2023.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani, calculati pana la data limita de depunere a ofertelor, lucrari de constructii civile (constructii noi si/sau consolidari si/sau reabilitari si/sau modernizari si / sau extinderi si / sau reparatii capitale) in valoare totala, fara TVA, mai mare sau cel putin egala cu 16.800.000 lei fara TVA , in cadrul a maxim 2 contracte, cu mentiunea ca cel putin la nivelul unuia dintre aceste contracte sa fi executat lucrari aferente unor unitati spitalicesti noi si/sau a unor lucrari de consolidare/reabilitare/ extindere/reparatii capitale aferente unei unitati spitalicesti”, prevede caietul de sarcini.

Centru nou în Botoșani, destinat tinerilor orfani, blocat în hățișul birocratic și legislativ. Ce soluție se întrevede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *