VIDEO Alexia, copila căreia i-au fost replantate brațele, face progrese uimitoare. „Cel mai frumos cadou primit de 8 Martie”

Alexia Tudose, copila căreia i-au fost replantate brațele în urma accidentului de la Pașcani, face progrese uimitoare. Aceasta a fost filmată în timp ce cântă la pian, iar clipul i-a fost trimis medicului care i-a salvat mâinile, Sidonia Șușanu.

„Cel mai frumos cadou primit de 8 Martie, cel mai frumos martisor, simbol al reinceperii vietii. Cata forta si dorinta de viata au aceste manute la numai trei luni de la replantarea lor! Puterea si perseverenta Alexiei in lungul drum al recuperarii motorii si senzitive imi intareasc convingerea de a-mi continua misiunea de a salva vieti si de a incerca sa ofer fiecaruia dintre pacientii mei o sansa la o viata cat mai aproape de normal, intr-un sistem medical departe de a fi perfect, intr-o lume departe de a fi perfecta. Consider ca fiecare dintre noi este imaginea fidela a ceea ce avem in minte si in suflet!”, a scris pe pagina sa de Facebook, medicul Sidonia Susanu.

VEZI AICI VIDEO!

Tânăra urmează un lung proces de recuperare pentru a-şi putea din nou folosi braţele. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi i-au salvat ambele mâini unei fete care a fost grav rănită în accidentul de la Paşcani, în care un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat. Alexia va fi supusă şi altor operaţii şi va avea nevoie de un program intens de recuperare de kinetoterapie şi fizioterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *