FOTO! Au fost semnate contractele pentru reabilitarea altor 14 străzi de periferie din municipiul Botoșani. Care sunt acestea

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) noi contracte pentru reabilitarea unor străzi.  Este vorba despre drumurile cuprinse în Cvartalul 2, strada Poșta Veche și strada Hatman Arbore, finanțate prin Programul național de investiții Anghel Saligny, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Pe Cvartalul 2 vor fi intervenții cu covor asfaltic, amenajare de trotuare și sisteme de colectare a apelor pluviale pe 12 străzi (Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, Ghiocei, Codrului, Bradului, Simion Bărnuțiu, Austrului și Al. Bradului), însumând 3,67 kilometri de străzi și 2,7 kilometri de trotuare. Valoarea lucrărilor este de 8,7 milioane de lei.

Lucrări de reabilitare și modernizare vor avea loc și pe strada Hatman Arbore, pe întreaga porțiune de 907 ml, valoarea contractului fiind de 2,9 milioane de lei. Asfaltare, amenajare trotuare și sisteme de colectare a apelor pluviale vor avea loc și pe 235 ml de pe strada Poșta Veche, în cuantumul a 878.000 de lei.

Pentru aceste drumuri vor urma licitații pentru lucrări de execuție, întrucât proiectele tehnice au fost deja realizate. În cazul în care nu vor fi înregistrate contestații la licitații, estimăm că în aproximativ 2 luni de zile vom avea șantiere și pe aceste străzi”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Reamintim că se lucrează deja la reabilitarea mai multor străzi din municipiul Botoșani, majoritatea figurând ca drumuri de pământ: – Cvartal 1 (str. Humulești, Tunari, Ion Creangă, Alexandru cel Bun, A.T. Laurian, Grăniceri, Petru Maior, Furtunei, Vasile Conta și Baciului),  Str. Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului,  Str. Nicolae Sofian și  Str. Smârdan.

One thought on “FOTO! Au fost semnate contractele pentru reabilitarea altor 14 străzi de periferie din municipiul Botoșani. Care sunt acestea

  1. Multumim domnului primar. Speram ca veti fi sprijinit de constructori profesionisti, diriginti de santier profesionisti, inspectori profesionisti de la IGS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *