ANAF scoate la vânzare mașini. La ce preț se vinde un Range Rover și un BMW

O nouă licitație va avea loc în data de 30 martie 2023. Mai cu seamă, ANAF a anunțat că se vor scoate către vânzare două autoturisme, un Range Rover din 2016 și un BMW din 2013. Iată mai jos, în articol, ce prețuri de pornire au și în ce stare se află cele două vehicule. Există o serie de criterii pe care participanții la licitație trebuie să le îndeplinească.

ANAF scoate la licitație două autoturisme, iar doritorii trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a putea participa la vânzare. Primul vehicul scos la licitație este un Range Rover Evoque din anul 2016, diesel, cu cinci locuri. Potrivit anunțului făcut de ANAF, prețul de pornire pentru această mașină este de la 86.243 de lei.

„Autoturism marca Range Rover Evoque, model LV, culoare alb, caroserie AC BREAK, 4 usi, 5 locuri, an fabricație 2016, rulaj 167750 de kilometri, combustibil diesel, putere 110 KW, capacitate cilindrică de 1999 cmc, serie șasiu: SALVA2BN5GH096655, serie motor 151001W0182, cutie viteze automată, transmisie integrală, clasa de emisii Euro 6”, se arată în anunț. Vehiculul este înmatriculat în Călărași.

De asemenea, tot în data de 30 martie 2023 va fi licitat un BMW 525 XDRIVE din anul 2013, diesel, înmatriculat tot în Călărași. Prețul de pornire va fi de la 56.356 de lei.

„Autoturism BMW 525 XDRIVE, diesel, culoare GRI, Nr. identificare WBAXA110X0DX31119, 1995 cmc, an fabricație 2013”, se arată în anunțul postat de ANAF.

Ce criterii trebuie să îndeplinești, pentru a participa la licitație?

Există câteva aspecte pe care cumpărătorii trebuie să le respecte, dacă vor să intre în posesia celor două bunuri. În primul rând, participanții la licitație trebuie să aibă o ofertă de cumpărare. De asemenea, trebuie să prezinte dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției (scrisoare de garanție), care să conțină 10% din prețul de pornire. Totodată, dacă ofertantul nu se poate deplasa la licitație, persoana care îl înlocuiește trebuie să aibă împuternicire.

Persoanele juridice române trebuie să prezinte o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului
comerțului, iar cele străine trebuie să aibă actul de înmatriculare tradus în limba română. Pe lângă aceste documente, trebuie să prezinte o copie a C.I. sau a pașaportului (în cazul persoanelor fizice străine). De asemenea, se va completa o declarație pe propria răspundere că persoana care participă la licitație nu este „persoană interpusă cu debitorul”, potrivit documentului emis de ANAF, noteaza Cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *