Gigi Becali, în lacrimi pe Muntele Athos, la înmormântarea părintelui botoșănean, Iulian Prodromitul

Gigi Becali a fost prezent la înmormântarea părintelui Iulian, unul dintre cei mai mari duhovnici români de la Sfântul Munte Athos, și a privit întregul moment cu lacrimi în ochi.

Gigi Becali a avut o relație specială cu duhovnicul care a trăit 97 de ani, cunoscându-l în timpul călătoriilor sale pe Muntele Athos.

Omul de afaceri s-a apropiat, de-a lungul timpului, foarte mult de călugării de la Sfântul Munte, însă legătura pe care a avut-o cu părintele Iulian a fost una dintre cele mai strânse.

De aceea, la ceremonia de înmormântare, Gigi Becali a ținut giulgiul în care era înfășurat părintele și s-a numărat printre primii care, conform tradiției, au aruncat pământ în mormânt, înainte ca acesta să fie închis.

Părintele Iulian a slujit la Schitul Prodromu încă din 1977 și era considerat unul dintre cei mai mari duhovnici români.

Duhovnicul s-a născut în satul Vorona din Botoșani, într-o familie de oameni credincioși, care nu l-au împiedicat să îmbrățișeze viața monahală.

Părintele Iulian a ajuns pe Muntele Athos la vârsta de 50 de ani și a rămas acolo până la sfârșitul vieții, potrivit Antena 3 CNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com