FOTO Incendiu într-o comună din Botoșani. Șapte persoane au fugit din calea flăcărilor

Un incendiu a avut loc într-o comună din județul Botoșani. Casa în care locuiau două familii din localitatea Horodiștea a luat foc, în noaptea de duminică spre luni, cel mai probabil din cauza unui coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din structura acoperișului.
Un trecător a observat flăcările și a dat alarma.

Cele șapte persoane, patru adulți și trei copii, care erau în interior, au ieșit din locuință imediat ce au fost anunțate că arde acoperișul. În urma lor, flăcările s-au extins la bunurile aflate în mansardă.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păltiniș, cu o autospecială de stingere. Aceștia au constatat faptul că ardeau bunurile din mansardă și o parte din acoperișul casei. Nu au fost persoane rănite, însă pagubele sunt însemnate. Au ars aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul casei, un televizor, un aragaz, un cuptor electric, un frigider și mobilierul de la mansardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *