Şi-a găsit moartea într-un loc negândit. Un bărbat din Botoşani s-a urcat pe bloc să măture frunzele şi a rămas acolo

Un bărbat din Botoşani şi-a găsit moartea într-un loc negândit. El s-a urcat pe bloc să măture frunzele şi a rămas acolo. Botoşăneanul, în vârstă de 77 de ani, locuia într-un apartament de pe Aleea Parcului şi joi a decis să se urce pe acoperişul imobilului ca să măture frunzele.

La un moment dat, bătrânului i s-a făcut rău şi a murit acolo. Şoţia a observat că bărbatul întârzie prea mult a mers să îl caute şi, împreună cu vecinii, l-au găsit mort pe acoperiş.

Femeia a sunat la 112, însă cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

Pentru a coborî corpul neînsufleţit al acestuia de pe acoperiş, a fost nevoie de intervenţia angajaţilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Un botoșănean a murit după ce a căzut în gol în casa liftului

O tragedie a avut loc joi dimineață în municipiul Botoșani. Un bărbat, în vârstă de  44 de ani, a murit după ce a căzut în gol în casa liftului. Nenorocirea s-a petrecut într-un bloc de pe strada Prieteniei, lângă Școala nr.12, la intersecția cu strada Primăverii.

Bărbatul a fost găsit fără suflare, joi dimineață, de un muncitor care venise să repare liftul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Cel mai probabil, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Botoșăneanul locuia cu mama și fratele său în același apartament. Oamenii spun că acesta s-ar fi aruncat în mod intenționat încă de aseară, dar ancheta poliției urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

FOTO & VIDEO Tragedie! Un botoșănean a murit după ce a căzut în gol în casa liftului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *