FOTO! Îndrăgitul actor Pavel Bartoș după lansarea filmului Ramon, la Cinematograful Unirea: Dragă Botoșani, mi-ai intrat la inimă. Abia aștept să ne revedem

Îndrăgitul actor Pavel Bartoș a avut numai cuvinte de laudă la adresa Botoșaniului, după ce a participat la lansarea filmului Ramon, la Cinematograful Unirea. Pentru că evenimentul a avut loc pe 8 Martie, actorul a declarat că ” m-am simțit ca o floare printre flori, dacă aș putea glumi așa”.

Sute de botoșăneni au venit la întâlnirea cu Ramon. Aceștia au făcut fotografii cu Pavel Bartoș sau au luat autografe.

Am asistat la #MiracolulDeLaBotoșani, pot să zic și nu exagerez deloc, sute de oameni au venit la întâlnirea cu Ramon, la întâlnirea cu mine și cu Bogdan Horga, să se bucure alături de noi. Iată că în a șasea săptămână, Ramon face săli pline și bucură atâția oameni. Cu mic, cu mare au venit și s-au bucurat de film. Pentru mine, Botoșaniul a mai însemnat și un o întâlnire aparte, am întâlnit un om care iubește cinematograful până la sânge, Viorel Hrițcu, cel care se ocupă de destinul cinematografului Cinema Unirea Botosani de zeci de ani, pentru prieteni Viorel de la cinema și îi mulțumesc din suflet pentru cum a organizat, alături de Bogdan Horga, această proiecție de gală. Dragă Botoșani, mi-ai intrat la inimă. Abia aștept să ne revedem”, a fost mesajul postat de Bartoș pe pagina sa de socializare.

Comedia Ramon va rula la Cinema Unirea, sâmbătă și duminică de la ora 15:00.

Foto: Facebook Pavel Bartos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *