Doliu în educație! O învățătoare din Botoșani s-a stins din viață

Doliu în educația botoșăneană după ce o învățătoare s-a stins din viață. Este vorba despre Maria Pascaru, de la Școala Gimnazială nr.8.

Ați fost lumină pentru atâtea generații de copii!”, spune o cunoștință a doamnei învățătoare.

Trupul neînsuflețit al acesteia se află la capela bisericii „Buna Vestire” din Botoșani, str. Primăverii nr.20. Slujba de înmormântare va începe duminică, 12 martie, la ora 12:00, la biserica „Buna Vestire”.

A trecut la cele veșnice și prof. Ioan Buda

Vineri s-a stins din viață și prof. ing. Ioan Buda, care a predat la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi. El s-a născut pe 11 noiembrie 1954 și ani întregi a predat discipline tehnice la unitatea de învățământ din Flămânzi.

S-a pensionat în urmă cu trei ani. Era un om foarte corect, calm, liniștit, la locul lui, nu supăra pe nimeni, săritor, un coleg deosebit! Țineam legătura cu el, eram și colegi și amici, mergeam și la fotbal împreună. Îmi pare tare rău. Era punctual, corect cu copiii, un profesionist”, ne-a mărturisit directorul liceului din Flămânzi, Constantin Agafiței.

Ioan Buda s-a născut în zona Maramureșului, dar s-a stabilit în municipiul Botoșani. Soția sa a fost profesor la Ungureni, apoi învățătoare la Roma. Cei doi au împreună un băiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *