Marius Croitoru nu mai este dorit la FC Botoșani: Ce să fac eu cu Marius Croitoru?

Marius Croitoru (42 de ani) a plecat de la FC Argeș, după ce rezultatele nu au fost de partea sa la gruparea din Trivale. FC Argeș, fosta formație a tehnicianului, are 13 meciuri fără victorie la rând în Liga 1 și se pregătește pentru play-out.

Marius Croitoru nu mai este dorit la FC Botoșani, prima echipă pe care a antrenat-o în Liga 1

Întrebat dacă Marius Croitoru ar putea să revină la FC Botoșani în perioada următoare, finanțatorul Valeriu Iftime a dat de înțeles că tehnicianul are ”ușa închisă” la gruparea din Moldova.

Prostii… Deci am contract pe doi ani cu Flavius Stoican. Ce să fac eu cu Marius Croitoru? Nu înțeleg de ce ce vorbiți despre lucrurile astea?

Eu vă spun că am contract cu Flavius Stoican pentru încă doi ani de zile, mai mult nu pot să vă spun. Unde mai e Croitoru acum? Era la Pitești…

Treaba lui. Nu aș vrea să comentez despre alte persoane, chiar nu este asta treaba mea”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.

Marius Croitoru a ajuns la FC Argeș în octombrie 2022, însă după ce a reușit o singură victorie în Liga 1, cu UTA, scor 1-0, a decis să plece de la formația din Trivale.

Tehnicianul a pregătit-o pe FC Botoșani timp de trei sezoane, în perioada 2019 – 2022.

Marius Croitoru nu mai poate pregăti o altă formație din Liga 1 în acest sezon, întrucât a activat deja la două cluburi în actuala stagiune, după ce a antrenat-o la începutul sezonului și pe U Craiova 1948, potrivit digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *