FOTO! Se lucrează la modernizarea străzilor din municipiul Botoșani cuprinse în Cvartalul 1

Unul din cele mai mari șantiere deschise în municipiul Botoșani a fost inspectat, joi, de primarul Cosmin Andrei. Edilul s-a asigurat de ritmul susținut al lucrărilor pe Cvartalul 1(str. Humulești, Tunari, Ion Creangă, Alexandru cel Bun, A.T. Laurian, Grăniceri, Petru Maior, Furtunei, Vasile Conta și Baciului).

Potrivit constructorului, au fost deja decopertate trotuarele de pe străzile Petru Maior și Grăniceri – intersecția cu A. T. Laurian, urmând a fi amenajate și sistemele de canalizare și colectare ape pluviale.
Valoarea lucrărilor: 11,2 milioane de lei. Fondurile sunt alocate prin Programul Anghel Saligny.

Suntem printre primele autorități care au lucrări în desfășurare pe acest program. Vom interveni cu amenajarea de covor asfaltic și trotuare cât și implementarea rețelelor de colectare a apelor pluviale”, a precizat primarul Cosmin Andrei, adăugând că, deși termenul de finalizare al lucrărilor este de 24 de luni, constructorul a oferit garanții că șantierul de pe cele 10 străzi va fi închis până la finele anului 2023.

În completarea Cvartalului 1 va fi și Cvartalul 2 – străzile Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, Ghiocei, Codrului, Bradului, Simion Bărnuțiu, Austrului și Al. Bradului, unde lucrările vor demara, cel mai probabil, în cursul acestui an, transmite printr-un comunicat Primaria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *