VIDEO O femeie a fost înțepată de un scorpion după ce a cumpărat banane de la Lidl

 

O femeie din Iași a fost înțepată de un scorpion după ce a cumpărat banane de la Lidl. Autoritățile au intrat în alertă după ce o ieșeancă a ajuns la UPU Spiridon înțepată de un scorpion care a traversat Oceanul cu un transport de banane. Femeia a cumpărat în urmă cu cîteva zile câteva banane de la magazinul Lidl din Bucium, iar scorpionul și-a făcut loc printre fructe, potrivit 7iasi.ro.

Spre seară, aceasta a ajuns acasă, iar arahnida a scăpat neobservată în locuință. După câteva ore, aceasta și-a dat seama că a fost înțepată sau mușcată de o vietate, fără ca însă să-și dea seama despre ce animal a fost vorba. Abia spre dimineață, o rudă a dat peste scorpion, pe care l-a prins și l-a pus într-un pahar. Realizând că prezența unui astfel de animal nu e un lucru obișnuit și că mușcătura sau înțepătura ar putea proveni de la acesta, ieșeanca s-a prezentat al UPU Sf. Spiridon, unde a fost evaluată de medici, care au decis să anunțe Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică. Autoritățile au fost sesizate pentru a stabili cu exactitate modalitatea în care scorpionul ecuadorian a ajuns la Iași, cel mai probabil magazinul Lidl din Bucium urmând a fi controlat de către acestea.

În plus, familia a anunțat un specialist, cadru universitar la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași, care a preluat vietatea ce a semănat panică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *