FOTO! Dosar penal pe numele unui tânăr. Ce au descoperit polițiștii de frontieră botoșăneni asupra lui

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat cu cetățenie R. Moldova un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, care era fals, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 08 martie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, pasager într-un microbuz, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 24 de ani.

La controlul de frontieră, asupra bărbatului a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, care avea imprimate datele de identitate și fotografia tânărului.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile moldovene şi a procurat permisul de conducere prin intermediul unor cunoştinţe, contra sumei de 250 de euro”, a precizat Minodora Răcnea.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *