FOTO! Se lucrează intens la modernizarea unui drum din județul Botoșani. Peste 100 de muncitori mobilizați pentru a finaliza lucrarea

Lucrările la drumul național DN 29D Botoșani- Ștefănești au fost reluate, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași. Potrivit sursei citate, în acest moment se lucrează la montarea de grinzi la Viaductul 3 de la km 28+813, Drislea.

Stadiul fizic al proiectului este de aproximativ 84 %, constructorul având mobilizat momentan pe șantier un efectiv de peste 100 muncitori și 20 autoutilaje.

”Printre cele mai importante lucrări executate în această perioadă menționăm: amenajare acostamente și taluz drum;  execuție trotuare; execuție rigole prefabricate ranforsate;  montare parapete de siguranță tip H1. De asemenea, în zona celor trei viaducte de pe traseu se lucrează la: montare parapete metalic tip H4b (Viaduct 1); montare membrană hidroizolație (Viaduct 1); montare parapete metalic tip H4b (Viaduct 2); montare grinzi (Viaduct 3)”, informează DRDP Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *