Un bărbat a dat de necaz după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Botoșăneanul și-a închipuit că nu se prinde nimeni

Un bărbat a dat de necaz după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Liniștit, a predat permisul oamenilor legii pentru control, închipuindu-și că aceștia nu se vor prinde că este fals.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 7 martie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 294 A, în comuna Avrămeni, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Mitoc.

Deși bărbatul a prezentat polițiștilor un permis de conducere, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri și uz de fals”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *