Ce spune directorul de la DRDP Iași despre drumul Botoșani- Târgu Frumos. Când vor fi gata lucrările!

Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, Ovidiu- Mugurel Laicu, crede că drumul național DN 28 B Botoșani- Târgu Frumos va fi gata până în vara acestui an. El spune că lucrările realizate de asocierea dintre Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL (fosta SC Aqua Parc SRL) cu SC Mavgo Holding SRL şi  Vahoslav SK-Trameco SA.

Încă nu am dat ordin de reîncepere a lucrărillor. Ei mai au asfaltare şi câteva şanţuri de făcut. Procentul e undeva la 75-76%. Finanţare este, constructorul e montat. Dacă vrea să plăteasdcă penalizări şi să intre îăn faliment…. Eu nu cred aşa ceva. În iunie sau iulie maxim va fi gata”, a spus Laicu.

Valoarea totală a proiectului este de 365 milioane lei, iar prin contractul de finanțare Ministerul Transporturilor poate deconta aproape 262 de milioane lei.

Modernizarea DN28B Târgu-Frumos –Botoșani presupune refacerea a 76,7 kilometri de drum.

Situație aberantă! Un liceul din Botoșani a pierdut peste 1.800 de hectare de pădure deși le primise prin testament. „Cum faci tu dacă ai dat titlul la Legea 18 …. vii şi îi rupi titlul?”

One thought on “Ce spune directorul de la DRDP Iași despre drumul Botoșani- Târgu Frumos. Când vor fi gata lucrările!

  1. O explicatie, ceva, de ce nu merge lucrarea? Au fost nameti de 10 metri? Sau geruri de -40 de grade? Dupa cum se vede in teren , e o lucrare de 2 bani supravegheata de oameni platiti gras din bani publici. Ca intr-un final ….nu raspunde nimeni. Presa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *