Peste 70 de kilograme de pește fără documente, confiscate de polițiști în urma unui control. Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu zeci de kilograme de pește fără documente.

Luni, 6 martie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte ilegale în domeniul piscicol, în zona lacului de acumulare Stânca-Costești, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate aproximativ 20 de persoane și au fost verificate 10 autovehicule și o ambarcațiune de pescuit.

Polițiștii au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29C, în comuna Ripiceni, un atelaj hipo, condus de un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate, care transporta 71 de kilograme de pește.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru transport, motiv pentru care cantitatea de pește a fost confiscată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *