FOTO O bătrână din județul Botoșani a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu. Casa i-a fost distrusă și nu are bani să o repare

O femeie de 71 de ani, din județul Botoșani, a rămas fără casă în urma unui incendiu care i-a distrus locuința. Maria Lozneanu trăiește în localitatea Poiana, iar pe 24 februarie, focul i-a mistuit casa. Acum stă pe la rude, dar la un moment dat trebuie să se întoarcă acasă. Primăria i-a oferit o mie de lei pentru reparația casei, dar banii sunt insuficienți.

Cu o pensie de 1.100 de lei, femeia se vede nevoită să ceară ajutor pentru a-și reface casa. Vrea să-și ducă bătrânețile în căsuța ei.

„A ars casa cu totul, trebuie demolată și a mai avut un grajd cu două camere, dar trebuie dat jos până la chirpici, dar trebuie făcut acoperișul, totul din nou. Pereții sunt buni. Orice ajutor, un mic ajutor din partea tuturor, înseamnă enorm pentru noi. Eu sunt în imposibilitatea de a o ajuta, am doi copii, nu am venituri să o ajut”, ne-a mărturisit fiica femeii, care face tot posibilul pentru a-și ajuta mama.

Cei care vor să o ajute pe bătrânică o pot contacta pe fiica acesteia la numărul de telefon: 0736659551.

Femeia a privit neputincioasă cum flăcările i-au distrus munca de o viață. Chiar ea a dat alarma. La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii au constatat că ardeau, generalizat, casa, o magazie și un adăpost de animale. Intervenția a durat mai bine de două ore. Incendiul a fost generat de un scurtcircuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *