O botoșăneancă a solicitat sprijinul jandarmilor întrucât nu putea intra în curtea locuinței din cauza unui câine agresiv. Proprietarii patrupedului au făcut scandal

caine-agresiv, stiri, botosaniUn botoșănean a fost amendat sâmbătă seară de jandarmi cu 1500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr.55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, sancțiunea contravențională a fost aplicată de un echipaj de jandarmerie în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, prin care o femeie sesiza că nu poate intra în curtea locuinței din cauza unui câine agresiv din rasa Amstaff, pe care vecinul îl lăsase liber pe strada Armeană.

”Nemulțumită de intervenția jandarmilor, familia bărbatului a făcut scandal și a adresat injurii apelantei și soțului acesteia, două femei fiind sancționate din acest motiv cu amenzi în valoare totală de 1100 de lei”, a precizat Dan Izotov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *