Valeriu Iftime îi pune condiții lui Flavius Stoican pentru a continua la FC Botoșani: „E o chestie de respect”

Valeriu Iftime susține că nu ia în calcul în acest moment să se despartă de antrenorul Flavius Stoican, dar a admis că își poate schimba poziția în cazul în care FC Botoșani ar începe să aibă rezultate slabe și să ajungă în zona periculoasă a clasamentului.

Finanțatorul clubului moldovean a anunțat că își dorește ca echipa sa să se lupte pentru unul din primele două locuri din play-out, pentru a putea disputa acel baraj pentru Conference League.

El a lăsat de înțeles că, dacă FC Botoșani va avea șanse pentru îndeplinirea acestui deziderat, atunci nu se va pune problema viitorului lui Flavius Stoican pe banca acestei echipe.

În schimb, dacă se va întâmpla ca moldovenii să ajungă în zona locurilor direct retrogradabile sau de baraj, atunci Iftime a spus că va lua în calcul și posibilitatea de a se despărți de antrenorul de 46 de ani.

„Socoteala de-acasă cu cea din târg nu are valență, suntem încă nesiguri pe noi. Este obiectivul pe care mi l-am propus de două luni înainte, să fim în play-off sau să avem o șansă să jucăm într-o cupă europeană, dar e greu, în play-out, cu locurile 7-8, adică să am o miză. Miza de a rămâne în Liga 1 este miza unui cinic sau unui masochist, să dai 2 milioane de euro, să te înjure lumea, pentru ce?

(Vă propuneți să câștigați acest play-out?) Îmi propun să fiu pe locurile 7-8, să avem meci de baraj cu locul 7 sau 8, după care un alt meci de baraj cu locurile 3-4 din play-off.

(Îi acordați în continuare încredere lui Flavius Stoican?) 100%! Eu am văzut ceva legat de faptul că nu știu ce am făcut eu cu Marius Croitoru, nu, nu, nici nu am vorbit în ultimul timp cu Marius, nu e deloc lângă subiect informația asta, eu nu am vorbit cu el să vină la vară sau ceva, e o chestie de respect față de Flavius.

Am o super relație cu Flavius, e adevărat dacă, ferească Dumnezeu, mă trântește pe locul 14 și mă lupt cu nu știu ce baraj (n.r. pentru evitarea retrogradării), atunci lucrurile se complică pentru viitorul antrenorului, dar dacă eu reușesc să fiu pe locurile 7-8 și să am niște meciuri de baraj, ar fi o lipsă totală de respect față de antrenorul Flavius să îl schimb”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com