FOTO Atât de emoționant! Mai mulți copilași i-au vizitat pe bătrânii unui azil de bătrâni din Botoșani și le-au oferit mărțișoare. Le-au făcut o bucurie imensă vârstnicilor

Mai mulți copilași din Botoșani i-au vizitat pe bătrânii unui azil și le-au oferit mărțișoare. Poate pare un gest mic, dar pentru vârstnicii de acolo a însemnat enorm. Micuții sunt învățați de mici să-i respecte pe vârstnici, să fie buni, inimoși, atenți cu cei din jur.

Momentele emoționante s-au petrecut la azilul de batrani Sf Petru din Botosani. În cadrul proiectului ,,Mărțișoare cu fire de iubire pentru bunici”, desfasurat in perioada 1-3 martie, au participat clasa I de la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga Botosani, coordonati de învățătoarea Alexandra Ionescu și invățătoarea Anamaria Avram și clasa a III-a de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Rauseni, coordonati de inv. Ionescu Elena-Alina.

Am organizat un atelier de lucru pentru confectionarea martisoarelor impreuna cu parintii, iar elevii au pregatit cate o scrisoare pentru fiecare bunic sau bunica de la azil. Ma bucur ca am reusit sa le aducem zambetul pe buze si sa le uram o primavara frumoasa. Elevii i-au tratat pe batrani ca pe bunicii lor, fiind foarte fericiti ca reusesc prin acest gest sa le faca ziua mai frumoasa. Am fost primiti cu o mare caldura atat de personal, doamne care ne-au primit cu bombonele si ne-au facut turul azilului, cat si de batranii de la azilul Sf. Petru, fapt ce ne-a incantat foarte tare”, susțin învățătoarele, care au trimis acest mesaj pe adresa redacției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *