Consultații de peste 666.000 lei decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani, anul trecut. Top trei specialități clinice cu cel mai mare număr de consultații în ambulatoriu

Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani a decontat către furnizorii de servicii medicale în asistenţa medicală ambulatorie de specialitate pentru specialităţile clinice toate serviciile medicale efectuate și validate în anul 2022, a declarat directorul general Alina Mustiață.

Astfel, în luna ianuarie 2023, CAS a decontat către furnizorii cu care se află în relație contractuală și serviciile medicale/consultațiile efectuate în anul 2022 care depășeau numărul maxim admis de servicii/consultatii aferent programului de lucru al medicilor în valoare totală de 666.088 lei”, a precizat Alia Mustiață.

Specialitațile clinice cu cel mai mare număr de servicii/consultații efectuate în anul 2022 peste numărul maxim admis de consultatii aferent programului de lucru al medicilor , decontate de CAS au fost în specialitatea diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice cu servicii in valoare de 316.394 lei.

De asemenea, în specialitatea psihiatrie au fost efectuate servicii/consultații in valoare de 184.925 lei, iar în specialitatea oncologie medicală au fost decontate servicii in valoare de 48.403 lei

Celelalte specialități pentru care CAS Botoșani a decontat toate serviciile efectuate peste numărul maxim admis, aferent programului de lucru al medicilor sunt : ortopedie, neurologie, chirurgie, oftalmologie, ORL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *