Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Este vorba de Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de hidrometru – 1 post la Formația Sitna din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoșani. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de lăcătuș mecanic, treapta III. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat (gropar), treapta I. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Vorona, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Compartimentului Gospodărie Comunală. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *