„Tristul” Valeriu Iftime face haz de necaz după eșecul cu Rapid: „Ne-a pedepsit Dumnezeu!

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea dramatică împotriva Rapidului. Ce spune de reușita incredibilă a lui Grigore.

Rapid a reușit să câștige inextremis la Botoșani, după unul dintre cele mai frumoase goluri din SuperLiga, marcat în minutul 90+4 de fundașul central Dragoș Grigore. Valeriu Iftime a descris savuros victoria „giuleștenilor” la Fanatik.

Valeriu Iftime, savuros în ciuda înfrângerii Botoșaniului în fața Rapidului: „Nu îl propun la golul anului”

FC Botoșani rămâne aproape de locurile retrogradabile după meciul cu Rapid, iar patronul moldovenilor a fost foarte afectat de înfrângerea survenită în ultimele secunde: „Tristul Valeriu Iftime! Din acest punct de vedere aveți dreptate.

Au plecat oamenii acasă oarecum nu mulțumiți, dar plini așa de supărare, însă după un meci frumos. Dacă sunt masochiști au fost și satisfăcuți, dacă nu, nu (n.r. râde)”, a declarat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

Chiar dacă a fost extrem de dezamăgit, Valeriu Iftime e mulțumit de jocul echipei, în ciuda poziției din clasament: „Eu am plecat trist tare, pentru că am pierdut în ultimul minut, când puteam face măcar egal, dacă nu poți să bați. A fost un meci frumos și am jucat bine. Multe meciuri am avut așa de când e Flavius Stoican la noi”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *