Fumatul dăunează și… buzunarului! Șapte botoșăneni, care fumau în hala de lactate și în hala de legume, amendați de polițiștii locali

Fumatul dăunează nu doar sănătății, ci și… buzunarului. Șapte botoșăneni au fost amendați de polițiștii locali după ce au fost prinși fumând în hala de lactate și hala de legume din Piața Centrală. Potrivit unei informări transmisă de Poliția Locală, în ultimele două săptămâni ale lunii februarie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate
Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, au desfășurat mai multe acțiuni în Piața Centrală și Piața Viilor din municipiul Botoșani.

Au fost sancționați contravențional 8 conducatori auto, cu amendă în cuantum total de 800 lei, pentru că efectuau
activități de aprovizionare în afara orelor de program, fără a deține „Permisul de liberă trecere” emis de operator. Polițiștii locali au depistat șapte  persoane care fumau în Piaţa Centrală – Hala de legume și Hala de lactate, fapt pentru care polițiștii locali au dispus sancționarea acestora.

Polițiștii locali au aplicat amenzi în cuantum total de 700 lei, unui număr de 4 persoane care comercializau produse
textile second-hand pe căile de acces din Piața Centrală și au depistat o persoană care a amplasat cutii din carton pe calea de acces incomodând circulația pietonilor, fapt pentru care au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în cuantum de 200 lei.

„Misiuni, au mai fost desfășurate pentru respectarea sectorizării și evitarea vânzării produselor agricole sau lactate direct de pe paviment/trotuare, pentru respectarea obligației comercianților de a completa carnetul de comercializare sau a afișării corespunzătoare a prețurilor produselor comercializate. În aceste situații comercianții au fost avertizați verbal și îndrumați spre administrația pieței pentru comercializarea produselor în incinta pieței”, susțin polițiștii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *