FOTO La 71 de ani, bolnavă de cancer, bunica Maria își mai dorește atât de puțin în nimicul în care trăiește într-o căsuță sărăcăcioasă din Botoșani

La 71 de ani, bolnavă de cancer, bunica Maria își dorește atât de puțin pentru câte nevoi are cu adevărat. Într-o casă sărăcăcioasă, fără căldură, cu o pensie de doar 800 de lei, femeia din Săveni, județul Botoșani, își duce existența la limită, noteaza Observator

Banii se duc pe medicamente, iar Maria se stinge ușor și încet pe picioare. Singură pe lume, cu multe lacrimi vărsate, bunicuța visează să aibă într-o zi lemne de foc, medicamente, alimente și o mașină de spălat. Nimeni nu i-a furat până acum visul, e tot ce i-a mai rămas.

Spune că este prea bătrână să se mai opereze de cancer, dar boala o face neputincioasă la treburile casnice, iar pentru asta are nevoie de ajutor.

Povestea ei a fost relatată de asociația Speranță pentru România.

Printre lacrimi si suspine, doamna Maria ne spune ca a lucrat o viata la C.A.P si are o pensie de 800 de lei si ca toti banii se duc pe medicamente, de multe ori ajungand sa se imprumute si pentru acestea. Sufera de diabet, ciroza hepatica si de curand a fost diagnosticata cu cancer la san. Ea nu-si mai pune problema de a se opera spunand ca este prea batrana. Tot ce isi doreste e sa aiba bani pentru lemne de foc, medicamente, alimente si o masina de spalat.  Starea ei fizica se degradeaza vizibil pe zi ce trece si nu mai are puterea de a se ocupa de treburile casnice asa cum o facea odata, iar singurateatea a adus-o in punctul in care nu mai are nicio speranta. In putinul timp pe care il mai are de trait, ea ne roaga sa o ajutam cu ce putem”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *