Atenție șoferi! Circulație restricționată pe DN 17 din cauza ninsorilor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, între localitățile Gura Humorului și Poiana Stampei (Pasul Tihuța), județul Suceava, din cauza ninsorii abundente, s-a luat măsura restricționării circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în reprize de 30 de minute, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze. Poliția Română informează, de asemenea, că nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Restricțiile au intrat în vigoare duminică, începând cu ora 18.30, și afectează circulația între zona Moldovei și Ardeal.

Botoșaniul, sub Cod galben

Meteorologii au emis, duminică dimineață, o nouă avertizare de vreme rea pentru județul Botoșani. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, județul Botoșani se aflăm sub Cod galben în intervalul 26 februarie, ora 18 – 27 februarie, ora 15.

Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă.

În Banat, Crișana, Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în jumătatea de nord a Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 și 20 cm. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei

O nouă avertizare Cod galben emisă, duminică, pentru județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *