Se pregătește construcția unui nou supermarket Penny în municipiul Botoșani

Rețeaua de magazine Penny, care aparține grupului german Rewe, vrea să se extindă la Botoșani. Primăria Botoșani a lansat consultarea publicului pe tema construirii viitorului magazin Penny cu magazin de carne și brânzeturi pe strada Uzinei nr. 1 (lângă sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență).

Magazinul va fi construit pe un teren de 4.500 mp care aparține Rewe Projektentwicklung România SRL, dar și alți peste 1.200 de metri pătrați care aparțin omului de afaceri Tonino Boldea.

Grupul Rewe România este format din două companii, una operativă (magazinele – n.r.) REWE România SRL şi o firmă de dezvoltare imobiliară – REWE Projektentwicklung. Anul trecut, afacerile cumulate ale celor două firme au depăşit 500 milioane euro.

Rewe România mai operează în România magazinele XXL Mega Discount. În România, grupul german Rewe mai este prezent prin lanţul de supermarketuri Billa, care numără 83 de unităţi.

3 thoughts on “Se pregătește construcția unui nou supermarket Penny în municipiul Botoșani

  1. inavadatorii fara pusti si arme ne-au ocupat , banii pleaca afara ei nu platesc taxe coloniei romanica … trist roamnii cu afacaeri mici sunt haituiri de institutiile romanesti si pusi pe zero ,protectie consumatorului ITM, etc si bagati in faliment !
    asa este noi poporul roman ne iubim intre noi!

  2. inavadatorii fara pusti si arme ne-au ocupat , banii pleaca afara ei nu platesc taxe coloniei romanica … trist roamnii cu afacaeri mici sunt haituiri de institutiile romanesti si pusi pe zero ,protectie consumatorului ITM, etc si bagati in faliment !
    asa este noi poporul roman ne iubim intre noi!

  3. OPRITI INVAZIA SI VANZAREA A TOATA AVEREA POPORULUI ROMAN!
    CE MAI ARE POPORUL ROMAN??
    ATI VANDUT TOTUL !
    SUNTEM SCLAVII LUMII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *