FOTO! O școală din municipiul Dorohoi, modernizată cu 6,3 milioane lei. Cum va arăta!

O școală din municipiul Dorohoi va fi modernizată cu 6,3 milioane lei. Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, a semnat contractul de execuție lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, din cadrul proiectului „Reabilitarea unităţilor de învăţământ şi infrastructură rutieră în municipiul Dorohoi”.

Finanţarea proiectului se realizează prin fonduri europene şi fonduri locale.

Contractul de lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” a fost atribuit asocierii dintre societățile Gafco SRL și Cornell s Floor SRL, fiind în valoare de 6.331.520,92 lei fără T.V.A.

Lucrările investiţiei au ca scop reabilitarea şi modernizarea clădirii vechi, refuncționalizarea spațiului de depozitare și a sălii after-school, extinderea laboratorului de informatică, modernizarea scenei pentru festivități, amenajarea unui teren de sport, dotarea unităţii de învăţământ cu sisteme informatice şi didactice moderne, care vor duce la îmbunătăţirea procesului educaţional, dezvoltarea activităţilor educative şi alinierea la standardele europene.

Lucrările de execuție vor fi demarate pe data de 9 martie 2023 și au ca termen de finalizare 31.12.2023, transmite Primăria Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *