Un tânăr a încercat să-i păcălească pe polițiștii de frontieră botoșăneni cu un permis de conducere fals. Nu i-a mers

Un tânăr a încercat să-i păcălească pe polițiștii de frontieră botoșăneni cu un permis de conducere fals. Nu i-a mers însă. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit un permis de conducere polonez fals asupra unui bărbat cu cetățenie R. Moldova.

 În data de 23 februarie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în R. Moldova, un cetățean R. Moldova, în vârstă de 25 de ani.

Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor poloneze, având imprimate datele și fotografia acestuia.

„Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.  Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere prin intermediul unui instructor auto de la şcoala de şoferi, contra sumei de 2400 de zloţi. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează Poliția de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com