Încep lucrările pe zece străzi din municipiul Botoșani. Vezi care sunt acestea!

De săptămâna viitoare încep lucrările pe zece străzi din municipiul Botoșani pentru care conducerea municipalității a obținut o finanțare de 16,8 milioane de lei, prin Programul Anghel Saligny. Este vorba despre Al. Humulești, str. Tunari, str. Ion Creangă, str. Al. Cel Bun, str. A. T. Laurian, str. Grăniceri, str. P. Maior, str. Furtunei, str. V. Conta și str. Baciului. Potrivit primarului Cosmin Andrei, licitația a fost finalizată. Constructorul a transmis că lucrările vor fi finalizate anul acesta.

„Luni încep șantierul pe cvartalul unu. Avem contract, finanțare, licitație finalizată, continuăm cu cvartalul doi în aceeași zonă”, a spus, la Tele M, primarul Cosmin Andrei.

De asemenea, de săptămâna viiatoare încep lucrările pe cele trei străzi care vor fi asfaltate cu fonduri europene. Este vorba de Vâlcele, Izvoarelor și Zimbrului, care vor fi finalizate în zece luni.

„Am vorbit cu constructorul, se mobilizează cu prefabricatele, cu lucrările care se pot realiza acum, fiind sezon rece. O să îndreptăm și că se circulă foarte greu”, a declarat, la Tele M, primarul Cosmin Andrei.

Au început demersurile și pentru modernizarea străzilor situate mai jos de Împărat Traian. De asemenea, Strada Nicolae Sofian este pregătită pentru asfaltare, iar pentru strada Miron Costin a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Conducerea Primăriei are în vedere în acest an și străzile Poșta Veche, Hatman Arbore, Humăriei și Ștefăniță Vodă, „unde oamenii asteaptă de-o viață asfalt”, potrivit edilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *