Comuna din Botoşani care primeşte peste 8 milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor

O comună din judeţul Botoşani primeşte peste opt milioane de lei pentru asfaltarea drumurilor de interes local. Este vorba de comuna Nicşeni, cea care a accesat un proiect prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” pentru modernizarea unor drumuri din satele Nicşeni şi Dorobanţi.

În baza acestui proiect, drumurile vor fi asfaltate pe o lungime de 4.615 metri.

„Soluțiile propuse pentru modernizarea și asfaltarea drumurilor constau în realizarea unor lucrări de intervenții, astfel: 4 cm strat uzură beton asfaltic BAPC16, 6 cm strat de legătură din beton asfaltic deschis BADPC 22,4, 12 cm strat de bază din piatră spartă, 30 cm strat de fundație din balast, săpătură sau scarificare strat existent. Descrierea completă a lucrărilor se regăsește în cadrul DALI pus la dispoziție în cadrul documentației de atribuire. Valoarea estimata fara TVA a contractului de achizitie publica: 8.446.159,90 lei fara TVA„, se arată în caietul de sarcini făcut de Primăria Nicşeni pentru licitaţia organizată în vederea stabilirea proiectantului şi constructorului.

Durata contractului de achizitie este de 14 luni calendaristice, din care două luni sunt pentru proiectare si 12 luni pentru execuţie.

Tânăra din Botoșani care a renunțat la profesia de avocat pentru a deveni fermier. Cătălina are doar 25 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *