Spaimă teribilă pentru o femeie din Botoșani după ce a fost luată la ocazie. Ce i-a făcut individul

O femeie din județul Botoșani, mama a cinci copii, cu vârste de până în zece ani, a trăit o spaimă teribilă după ce a fost luată la ocazie de un individ.  Unul dintre copiii săi s-a îmbolnăvit miercuri și a fost dus la spital. După ce fata a rămas în grija medicilor, femeia a trecut să se întoarcă acasă, la Coțușca, și a așteptat o mașină „la ocazie”. Un bărbat pe care îl cunoștea s-a oferit să o ducă acasă, însă, după cum i-a povestit femeia preotului Cornel Relu Coțovanu, de la Asociația „Sfântul Ioan Iacob de la Crăiniceni”, la un moment dat, acesta a oprit mașina și i-a solicitat să întrețină relații sexuale cu el.

„Nici n-am ieșit bine din Săveni, că a tras pe o potecă și atunci mi-a fost frică pentru că n-avea a merge în acea direcție”, a povestit femeia pățania, pentru mesageruldenord.ro.

Botoșăneanca s-a opus și a amenințat că sună la 112 astfel că bărbatul a renunțat la planul său, a jignit-o și apoi a abandonat-o în câmp.

„Acest Alin deschide a mia oară un subiect care, din păcate, este departe de a deveni istorie. Aș spune că pe zi ce trece lipsa de scrupule și de empatie a unor șoferi care iau la ocazie, ca să nu spun că fac piraterie, crește exponențial, reușind să întrețină un climat de nesiguranță a celor care aleg varianta „Ia-mă, nene!”. În acest caz a fost vorba despre o femeie călită în focul suferințelor și nu s-a speriat de avansurile și insistența lui Alin, dar ce face o fată de liceu? Sau cineva care nu are forța psihică și emoțională să se opună acestei mârșăvii? Acesta este doar un aspect al problemei transportului în zonă. Curse puține, la ore nepotrivite, către locuri îndepărtate de Săveni. Oameni nevoiași, grăbiți, disperați nu stau să se gândească la consecința unei călătorii cu un mijloc de transport neautorizat. Și din păcate, viitorul nu sună bine! Cât de curând, situația va semăna cu modelul occidental: NU ai mașină, nu exiști! Sau dacă n-ai mașină, intri pe mâna lui Alin, numit așa generic pentru tagma șoferilor libidinoși, adică acel segment de persoane care nu fac „piraterie” ca să ducă o pâine pe masă la copii, (nu că aș justifica aici ilegalitatea lor), ci ca să-și satisfacă pornirile bolnăvicioase”, spune preotul Coțovanu, care îndeamnă la prudență.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *