Mai multe societăți comerciale și agenți de pază, verificați de polițiștii botoșăneni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au organizat, pe 21 februarie, o acțiune pentru verificarea modului de asigurare a securității bunurilor și valorilor deținute, manipulate de către instituțiile publice și prestatorii de servicii de pază.

Activitatea a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, prin verificarea modului de organizare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor de lucru interne.

Totodată, la unitățile asigurate cu pază umană, a fost verificat modul de efectuare a serviciului de către agenții de pază.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 4 societăți comerciale și 7 agenți de pază, iar în urma  deficiențelor constatate au fost au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor, în valoare de 4.000 de lei, totodată fiind stabilite și termene pentru remedierea deficiențelor, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *