FC Botoșani nu se mai oprește din transferuri: Vine un atacant duminică, i-am luat bilete

Valeriu Iftime a anunțat un nou transfer, în urma meciului dintre FC Botoșani și Sepsi. Echipa moldoveană o să aibă un nou atacant în vârstă de 30 de ani.

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat în cadrul unui interviu, de la finalul partidei cu Sepsi, că gruparea a transferat un nou jucător, mai exact un atacant în vârstă de 30 de ani.

Vine un atacant duminică, i-am luat bilete. Nu ştiu (n.r. numele), că la numele astea de fotbalişti e greu… îmi trebuie hard greu să reţin numele astea. E un copil care a jucat fotbal, are o vârstă de 30 ani şi a cochetat si cu prima ligă din Franţa. Sper să fie bun, aşa credem. Nu ştiu dacă atacant ne-a lipsit astăzi (n.r. împotriva lui Sepsi)”, a anunțat Valeriu Iftime, pentru OrangeSport.

FC Botoșani și-a schimbat antrenorul de trei ori până acum, iar acest lucru a cauzat fluctuații majore de formă pentru moldoveni. Mihai Teja s-a alăturat grupării la începutul sezonului, dar deși debutul acestuia arăta promițător, rezultatele din ce în ce mai slabe ale echipei l-au eliminat din funcție.

Mihai Ciobanu a fost următorul tehnician al echipei moldovene, care a eșuat să îmbunătățească jocul lui FC Botoșani, fiind înlocuit în cele din urmă de Flavius Stoican, antrenorul actual al clubului.

Deși Stoican a contribuit la ridicarea echipei din ultima vreme, din păcate moldovenii nu au reușit să se impună în fața covăsnenilor de la Sepsi, ce au reușit să termine meciul cu o remiză, păstrându-și astfel avantajul de șapte puncte față de Botoșani, noteaza ProSport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *