Jocuri cu mașini lansate în 2022

2022 a fost un an plin de lansări pentru cei pasionați de jocuri de mașini. Gran Turismo 7 a fost unul dintre cele mai așteptate, însă nici cei care preferă producțiile cu Formula 1 nu au fost dezamăgiți. Te invităm așadar să descoperi 5 jocuri cu mașini lansate în 2022.

 

Forza Horizon 5: Hot Wheels

 

Prima extensie pentru Forza Horizon 5 a fost lansată pe 19 iulie pentru Xbox One, Xbox Series X/S, Windows Store și Steam. Acțiunea se petrece deasupra norilor, în Parcul Horizon Hot Wheels, cu vedere la Mexic. În aceata versiune se găsesc elemente tematice Hot Wheels, povestea are cinci părți, sunt disponibile 10 mașini și 80 de piese Hot Wheels distinctive pentru Event Lab, alături de evenimente sezoniere Hoț Wheels. Mașinile disponibile sunt Brabham BT62 2019, Chevrolet Hot Wheels COPO Camaro 2018, Hennessey Venom F5 2021, Hot Wheels Bad to the Blade 2012, Hot Wheels Baja Bone Shaker 2013, Hot Wheels Tears II 2000, Mosler MT900 GT 2006, Schuppan 962CR 1993, Sierra Cars 2020 și Subaru WRX STI ARX Supercar 2018.

 

Video aici: https://youtu.be/-zkf9avmxlg

 

 

Mad Cars Slot

 

Pasionații de jocuri de la cazinouri online NetBet au la dispoziție mai multe titluri cu mașini. Poate cel mai cunoscut este Drive: Multiplier Mayhem, însă un titlu apărut recent este Mad Cars Slot. Acesta a fost dezvoltat de cei de la Push Gaming și oferă câștiguri de până la 25.000 de ori miza, cu 50 de linii de plată. Acțiunea se petrece într-un decor industrial, în care simboluri sunt Piloții unor mașini, alături de Jaloane pe care trebuie să ocolească. În rundele suplimentare, mașinile avansează pe măsură ce obțin mai multe câștiguri. Întreg modulul de joc al Mad Cars Slot este unul interesant.

 

Gran Turismo 7

Jocul a apărut în martie 2022 și este disponibil pe PlayStation 4 și 5. Recenziile au fost în mare măsură favorabile și au lăudat în special grafica și modulul de joc. Versiunea PS5 a jocului rulează și în 4K cu 60 FPS, ceea ce vine ca un mare plus. Jocul a câștigat premiul cel mare la categoria Best Sports/Racing Game de la The Game Awards 2022. Iar ca o confirmare a faptului că este un joc de top stau și vânzările bune. A stabilit un record al francizei în SUA în luna de debut, iar în Marea Britanie în prima săptămână de la lansare. Jocul are peste 700 de mașini disponibile, printre care și Abarth 500, multe modele de la Aston Martin, Audi R8 ori Citroen DS3 Racing.

 

Foto aici: granturismo7

 

F1 22

 

Pasionații de Formula 1 au primit și în acest an un joc excelent realizat de cei de la EA Sports. Al 13-lea volum al seriei F1 este disponibil pe Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S. Jocul a primit îmbunătățiri ale monoposturilor din Formula 1, dar și circuite revizuite de la Barcelona, Yas Marina Circuit și Albert Park. De asemenea, au fost adăugate și circuitele din Miami, Algarve și Shanghai. O nouă funcție apreciată de utilizatori a fost Formula 1 sprints. Recenziile jocului au fost foarte bune, la fel și vânzările, în special în Marea Britanie.

 

F1 Manager 2022

 

La finalul lunii august a apărut acest joc foarte îndrăgit. Pe lângă Formula 1, mai conține și Formula 1 și Formula 3. Jocul este disponibil pe Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series/X. Jocul conține ingineri și piloți adevărați din Formula 1, Formula 2 și Formula 3. De asemenea, jocul este foarte realist, motiv pentru care și recenziile au fost foarte bune. Cei care l-au încercat au apreciat că funcțiile de management sunt mult mai bune decât în My Team, versiune introdusă în F1 2020. În plus, cei de la EA Sports au anunțat că vor apărea noi versiuni și că au licențiat drepturile de a folosi numele piloților și ale constructorilor până în 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *