Ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, vine la Botoșani. Vezi programul vizitei!

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian-Ioan Burduja, va efectua o vizită în județul Botoșani, joi, 23 februarie 2023.

El va fi primit de prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă; urmând ca de la ora 10.00 să aibă o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Botoșani în Sala Ștefan Luchian din Instituția Prefectului – Județul Botoșani. De la ora 10:30  va urma o întâlnire cu primarii din județul Botoșani și Lansarea Caravana Digitalizării integrarea instrumentelor digitale în cadrul administrației publice locale, în Sala Nicolae Iorga din Instituția Prefectului – Județul Botoșani.

La întâlnirea cu primarii din județul Botoșani de la ora 10:30 va fi prezent și directorul C.N. Poșta Română SA, Florin Valentin Ștefan, care va prezenta ”Parteneriatul pentru comunitate – Poșta Română vine în sprijinul administrației publice locale”.

De la ora 12.00 va urma o conferință de presă, iar de la ora 13.00 o întâlnire cu președintele Camerei de Comerț și Industrie; Valeriu Iftime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *