Angajări la spitalele din Botoșani. Vezi ce se caută!

Sistemul sanitar botoşănean va fi sprijinit cu fonduri de la nivel naţional

Se fac angajări, în această perioadă, în spitalele din județul Botoșani. Unitățile spitalicești au făcut anunțuri potrivit cărora recrutează personal, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani.

La Spitalul Municipal Dorohoi se caută asistent medical generalist, atât pentru secția de Chirurgie Generală, cât și pentru Terapie Intensivă, dar și Ortopedie. Se cer studii postliceale, iar salariile ajung între 3750-3948 lei. Tot la Dorohoi se caută îngrijitoare pe Sectia chirurgie generala, oferindu-se un salariu de 3000 lei. Concursul va fi pe 28 februarie.

Spitalul de Recuperare angajează asistent medical generalist cu studii postliceale, pentru un salariu de 3.860 de lei. Se cere vechime de min. 6 luni in specialitate/ 6 luni laborator radiologie.

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani caută să angajeze spălătoreasă lenjerie și se cer studii medii. Concursul va fi în perioada 27.02.2023-06.03.2023.

Toate posturile sunt pe perioadă nedeterminată.
Șomerii botoşăneni pot opta, în această săptămână, pentru unul din cele 584 locuri de muncă vacante aflate în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoșani. Societăţile comerciale şi instituţiile publice din Botoşani caută personal atât cu studii medii, cât şi superioare.

2 thoughts on “Angajări la spitalele din Botoșani. Vezi ce se caută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *