Peste 250 de mașini controlate de polițiști, la Darabani. Acțiunea s-a soldat cu zeci de amenzi

Peste 250 de mașini au fost controlate de polițiști, la Darabani. Acțiunea s-a soldat cu zeci de amenzi. Într-o mașină, oamenii legii au găsit țigări de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, la data de 17 februarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au organizat o acțiune, cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

„În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 240 de persoane și au fost controlate peste 250 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 26.000 de lei. Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. În cadrul controlului unui autoturism, în jnteriorul acestuia au fost identificate 1.000 de țigarete, pentru care conducătorul auto nu deținea documente legale, acestea fiind confiscate de polițiști”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *