Polițist tâlhărit pe o stradă din Botoșani. Un individ a fost reținut

Un polițist a fost tâlhărit pe o stradă din municipiul Botoșani, în seara zilei de joi, 16 februarie. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani. Omul legii a fost atacat de un individ care i-a furat borseta, iar apoi, un alt bărbat l-a lovit.

Imediat, cei doi au fost prinși de un echipaj de poliție, care se afla în zonă. Unul dintre ei este cercetat pentru lovire și alte violențe, fiind lăsat în libertate, iar celălalt a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în timp ce se afla pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, prin folosirea violenței, i-ar fi sustras unui bărbat, care se deplasa în zona respectivă, borseta. Totodată, în aceleași împrejurări, un alt bărbat, de 38 de ani, din municipiul Botoșani ar fi lovit victima, în încercarea acesteia de a părăsit locul respectiv. Cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost surprinse în flagrant delict, de un echipaj de poliție care efectua serviciul de patrulare în zonă, fiind urmărite, imobilizate și conduse la sediul poliției”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Ulterior, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani. De asemenea, polițiștii continuă cercetările și sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *