Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Este vorba de Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat – spălătoreasă. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Mitoc organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat  (electrician), treapta II,  din cadrul compartimentului de gospodărie comunală, studii generale. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de auditor. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de muncitor calificat, în cadrul Compartimentului Administrativ. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de cioban (3 posturi), treaptă profesională I în cadrul Bazei Experimentale Zootehnice. Vezi aici conditiile!

Liceul Teoretic ,,Anastasie Bașotă“ , Comuna Pomârla, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de expert – 4 posturi , în cadrul proiectului Aplicarea MATE în  Liceul Teoretic ,,Anastasie Bașotă“ . Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (1 an), a funcţiei contractuale, temporar vacante, de contabil șef (administrator financiar I). Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate, gradul IA, în cadrul Serviciului Juridic, Achiziții Publice, Secretariat, Arhivă. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de expert – 4 posturi, înființate în afara organigramei, în cadrul proiectului în cadrul proiectului Aplicarea MATE în Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Dorohoi. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *