Scandal în trafic într-un oraș din Botoșani! Un individ băut s-a dat jos din mașină și a avariat cu picioarele un autoturism, de nervi că a fost claxonat

Foto: arhiva

Un scandal a avut loc în trafic, miercuri seară, într-un oraș din județul Botoșani. Un individ băut, de aproximativ 26 de ani, s-a dat jos din mașină și a avariat un autoturism, de nervi că a fost claxonat.

Totul s-a produs în centrul orașului Darabani. Potrivit martorilor, individul se afla într-un autoturism Chevrolet cu care i-a tăiat calea unei mașini Mitsubishi. Șoferul de pe Mitsubishi l-a claxonat, atenționându-l astfel că a procedat greșit că nu a dat prioritate și putea provoca o tragedie.

De nervi, tânărul a coborât din mașină, mirosind puternic a alcool, și a început să lovească cu picioarele masca din față a autoturismului Mitsubishi, avariind-o.  Ulterior, acesta a urcat la volanul mașinii și a fugit de la fața locului. Păgubitul a anunțat poliția, astfel că individul urmează să dea socoteală în fața oamenilor legii.

„Nu a fost testat,  a fost anunțată poliția, dar acesta a fugit de la locul accidentului. Era beat că abia se ținea pe picioare”, ne-a spus un martor.

El este botoșăneanul găsit mort în pădure la Pacea. Era tatăl unui băiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *